Cele mai populare sisteme de copiere

Telefon de copiat special

Telefon de copiat special

Siteul nostrum www.copiat.ro se ocupa cu vanzarea de dispozitive pentru copiat la examene. Suntem pe piata inca din anul 2005 cand am inceput vanzarea de casti de copiat la examene ajungand in scurt timp sa diversificam oferta cu o gama mai mare de produse cum ar fi , ceasul de copiat, camera video pentru examene, cutie gsm copiat.
Cele mai solicitate sisteme de copiat sunt cele pentru examenul de bacalaureat dar si pentru sesiunea de examene la facultate.
Suntem cu siguranta cel mai mare si mai profesional site in acest domeniu si vrem ca toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de calitatea produselor noastre.
Castile de copiat sunt din ce in ce mai folosite de tot mai multe persoane care vor sa isi asigure reusita examenelor.
Cele mai performante dispozitive sunt cele cu camera video copiat examen care raspunde automat la apel, evidentiindu-se prin faptul ca cel din sala de examen nu este nevoit sa vorbeasca ci doar sa asculte rezolvarea subiectelor.
De cele mai multe reusita examenului depinde strict de cel de acasa care trebuie sa rezolve subiectul intr-un mod cat mai exact si original sisteme de copiat astfel incat elevul din clasa sa scrie ceea ce ii dicteaza cu ajutorul castilor din ureche.
Cele mai uzuale sunt microcastile cu microvibratii datorita dimensiunilor inegalabile si faptului ca nu pot fi observate in ureche. Acestea functioneaza prin inductie magnetica si pot fi extrase din ureche cu ajutorul unui magnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *